Rólam

Műköröm Studió a Balaton-nál

Rólam - Magdi-Nails Körömstúdiója

Fazekas Magdi vagyok, 1998-óta foglalkozom műkörömépítéssel.
Először, egy műkörömépítéssel és manikűrrel foglalkozó tanfolyamot végeztem el, ahol a vizsga után oklevelet szereztem, majd pár év múlva (gondoltam még szükség lehet rá) elvégeztem az Okj-s tanfolyamot, ahol aztán hivatalos bizonyítványt kaptam mint Kéz, és lábápoló, műkörömépítő. Mivel a szakma minden oldala érdekel 2007-ben a MOSZI-nál elvégeztem a műkörmös szakmai oktatói tanfolyamot, gyakorlatilag azóte, (ill. már egy kicsivel elöbb) oktatok. Emellett had mondjam el, a szakmát Verovszky Timeától tanultam a Belvárosi Creatív Stúdióban. Azóta pedig akinek sokat köszönhetek az Fekete Zsuzsi, az ő továbbképző tanfolyamain sok-sok okos dolgot tanultam és tanulok a mai napig.

Úgy gondolom, a műkörmös szakmában megtaláltam amit mindig is csinálni szerettem volna, az alkotás öröme mellett, ennél kreatívabb munkát elképzelni sem tudok.

A lábápolással napi szinten azóta sem foglalkozom, de mint műkörömépítő, ezalatt a pár év alatt szép kis vendégkörre tettem szert.
Az évek során, rengeteg műkörmös továbbképző tanfolyamon vettem részt és amin csak tehetem a mai napig is résztveszek. Az összes őszi és tavaszi fórumon ott vagyok, ezt nagyon fontosnak tartom a szakmai előrehaladáshoz. Ha az ember mindig továbbképzi magát, nem marad le a szinte havonta változó köröm trendektől.

Vendégeim imádják, hogy mindig újabb anyagokkal és designal lepem meg őket, szerencsére hagyják is, hogy kiéljem rajtuk kreatív hajlamaimat.

Ha most ezt az oldalt mint kezdő műkörmös kolléga olvasod, csak azt tanácsolhatom, hogy ne add fel, sok-sok hölgy végzi el a különböző műkörmös tanfolyamokat, de megítélésem szerint még 30 %-uk sem lesz körömkozmetikus (körömépítő). Valóban nagyon nehéz az első pár év, de ha van kitartásod, egy biztos jövedelmet, és sok barátot adó munkád lehet. Természetesen ehhez elengedhetetlen, hogy szeresd amit csinálsz és merj kipróbálni új dolgokat. Ne feledd! (ezt egyszer egy vendégem mondta)

LEGSZEBB ÖRÖM A MŰKÖRÖM

Úgyhiszem van még valami amit szerettem volna leírni. Imádom a vendégeimet, és ezt a szeretetet ők is viszonozzák. Szeretem, hogy mindenki egy külön egyéniség, rám bízzák titkaikat, tanácsokat kérnek, és adnak ha kell, ezen kívül rengeteg okos információ cserél nálam gazdát (és itt nem a pletyikre gondolok) amiknek sokszor a mindennapokban hasznát veszem.

Hát ez az én MŰKÖRÖM STÚDIÓM.

Ezúton üdvözlöm minden kedves vendégemet és tanítványomat. F. Magdi